Vi søker Driftsleder i region Øst

Location: oslo, Norway

Type: Full Time

Min. Experience: Student (High School)

Er du vår nye Driftsleder ?

Som Driftsleder i Østlandske bedriftsservice AS jobber du inn mot kantinetjenester I Oslo område. Du skal operativt følge opp den til enhver tid gjeldende driftsportefølje definert av Avdelingsleder. Sammen med de andre i lederteamet har du ansvaret for den daglige driften av din portefølje. Driftsleder får ansvar for å oppnå de økonomiske målene i regionens drifts- og kostnadsbudsjett, samt sikre vårt konsept og omdømme.

Hos oss skal du

Rekruttere, utvikle og lede dine medarbeidere iht. fastsatte budsjetter og konsept for dine prosjekter.

Du skal jobbe kontinuerlig med motivasjon- og prestasjonskultur, og se til at alle i teamet yter sitt beste.

Som Driftsleder i Østlandske bedriftsservice AS er du selskapets frontperson utad mot våre oppdragsgivere, og innehar en av de viktigste funksjonene i selskapet. I samråd med Avdelingsleder og Daglig leder sørger du for å levere og utvikle våre kontrakter, og du blir motivert av resultat- og driftsansvar for flere kantiner.

Det vil være din oppgave å sikre at arbeidsmiljøloven og tilhørende forskrifter ivaretas, og du vil få totalansvar for IK-MAT rutiner, HACCP- rutiner og renhold på dine prosjekter.

Du skal også utarbeide tiltaksplaner og ta nødvendig action ved negative salgs- og kostnadsavvik på det enkelte prosjekt. Du må ha god tallforståelse og inneha gode datakunnskaper (MS office)  Du må være en pådriver for og totalt sett sikre bemanningen gjennom året på alle dine kantiner, både knyttet til ferieavvikling og ved sykdom og annet fravær.

Den rette Driftsleder hos oss har fagbrev som kokk, og aller helst noen års operativ og administrativ erfaring fra lignende stillinger i bransjen. Du går alltid foran som et godt eksempel ovenfor avdelingens ansatte, og stiller opp når det trengs. Det er viktig at du er fremoverlent med glimt i øyet, og fremstår som utadvendt og sosial. De som kjenner deg vil si at du er strukturert, og at du er flink til å motivere andre.

Hos oss er det takhøyde, så du må være mottakelig for både positive og negative tilbakemeldinger

Vi kan tilby deg en spennende utfordring i et solid og seriøst selskap i vekst, med gode utviklings- og karrieremuligheter for den rette. Vi har stor fokus på matglede og service!

Du blir en del av en fremoverlent organisasjon, som er vekst- og utviklingsfokusert.

 

Forward this Position
Recipient email address (one)
Your name
Your email address
Enter a message (optional)
Human Check*
Apply for this Position
* Required fields
First name*
Last name*
Email address*
Location
Phone number*
Resume*

Attach resume as .pdf, .doc, or .docx (limit 2MB) or paste resume

Paste your resume here or attach resume file

Cover Letter*
In 150 characters or fewer, tell us what makes you unique. Try to be creative and say something that will catch our eye!*